You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Garancija niske cene

Garantujemo vam da nećete videti takve razumne cene za popravku tehnike kao što su one koje mi nudimo! To je bilo moguće postići zbog našeg velikog broja stalnih klijenata i velikog, ali i dugogodisnjeg iskustva

Besplatne procene

Da li je isplativo popraviti vaš uređaj? Rado ćemo vam dati BESPLATNU procenu, tako da možete doneti informisanu odluku. Na taj način ćete biti u mogućnosti da odlucite da li je mudro popravljati vaš uređaj, ili bi bilo bolje da kupite novi. Takva procena cene pomaže da se ceo proces učini razumljivijim!

Verujte našem iskustvu

Za vreme našeg poslovanja smo popravili preko 10.000 uređaja. Servis je stekao obimno znanje i veštine u rešavanju svih vrsta IT problema.

90 dana garancije

Nudimo 90 dana garancije na sve naše standardne popravke. Testiranje uređaja je takođe standardna praksa koju odmah primenjujemo nakon što popravka bude završena. Tako da, ako se kasnije pojave neki problemi, pomoći ćemo vam besplatno tokom tih 90 dana. Ne očekujemo da ćete imati bilo kakvih problema, ali zar nije lepo znati da imate garanciju ako vam zatreba?

Ko smo mi?

MTV Servis je servis za popravku i prodaju IT opreme, dobro poznata u gradu i među lokalnim stavnovnistvom. Mnogi lokalni stanovnici i preduzeća su naši stalni klijenti. Naše glavne usluge obuhvataju dijagnostiku na licu mesta, potpunu popravku Mobilnih telefona, PC/Mac/laptop uređaja i podršku, kao i prodaju perifernih uređaja.

Tokom dugogodišnje istorije servisa, postali smo mnogo veći nego što smo bili prvobitno, imamo još više klijenata, ali naše prvobitne vrednosti se nisu ni malo promenile.

Naši lojalni i stalni klijenti su doprineli rastu našeg poslovanja i mi smo zahvalni, uvek ćemo se potruditi da im se odužimo vrhunskim kvalitetom našeg pouzdanog servisa popravke tehnologije.

Naš dugoročni cilj je da se pobrinemo da svoje klijente tretiramo sa najtrajnijim i kvalitetnim rešenjima za probleme, što je bolje od bilo koga drugog.

Šta radimo?

MTV Servis pruža najbrži i najpouzdaniji način da se vaši IT problemi reše i poprave u najkraćem mogućem roku, bez ikakvih komplikacija.

S držanjem te poslovne filozofije na umu, cilj nam je pružiti najbolje usluge popravka u našem servisu, kao i najbolju moguću uslugu na licu mjesta.

MTV Servis ima decenije iskustva u različitim oblastima popravke tehnike.Želja da rešimo i najteže probleme su odlične veštine u radu sa klijentima i stubovi su našeg poslovanja.

Mi nudimo profesionalan i temeljan pristup problemu sa vašim uređajem - čak i ako se dogodi preko telefona, pre nego što proces popravke počne.